Jeres mening: Er Apple Music værd at skifte til?

I begyndelsen af juli gik Apple Music i luften.

Det var en storsatsning fra Apples side, som sigter mod at vende et faldende musiksalg i iTunes ved at fange de millioner af iPhone-brugere, som nu benytter sig af tjenester som blandt andet Spotify.

Med en pris i det samme niveau, tre måneders gratis prøveperiode og et næsten identisk musikbibliotek, kan det være fristende, om end bare for tre måneders gratis musik, inden at du igen går tilbage til Spotify.

Annonce:


Her på redaktionen har vi prøvet Apple Music, og vi er af lidt blandede holdninger.

Mens nogen synes, at det fungerer langt bedre end blandt andet Spotify, så er andre lidt mere skeptiske.

Dog er vi enige om, at selve tjenesten fungerer udmærket, og specielt integrationen af Siri virkelig er god.

Men hvad synes du? Har du prøvet den nye tjeneste fra Apple, og er du blevet omvendt, eller bliver du i de trygge, grønne omgivelser hos Spotify eller er du stadig til de nu klassiske mp3-filer?

Vi er bevidste om, at der er mange meninger om Apple Music og Apple generelt, men vi vil helst høre fra jer, som rent faktisk har prøvet Apple Music, som kan dele oplevelsen, så andre måske kan få lyst til at prøve tjenesten – eller blive bekræftet i, at det ikke er tiden og pengene værd. 

Du kan læse mere om Apple Music her.

Læs også: Få svar på fem vigtige spørgsmål: Sådan kommer [b][b]Apple Music[/b] til at klare sig[/b]

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>