Stor opdatering: Nu får Mac Office 2016

Mac-brugere har længe måtte leve med Office 2011 på deres computere, hvilket er en væsentligt ældre version end den Windows-ejerne har kunnet bruge.

Men nu er ventetiden slut for Mac-brugere, som fra fredag kan hente Office 2016 til deres computere – hvis de altså har Office 365 – og endda før at deres Windows-fætre får en 2016-version.

Specifikt handler det om Word, Excel, Powerpoint, Outlook og OneNote, som alle har fået en opgradering i forhold til den gamle version, som ligner noget før OS X Yosemite, der ændrede det generelle udseende for Mac OS X.

Office 2016 til Mac er optimeret til Mac-computernes unikke egenskaber såsom multi-touch og understøtter også retina-skærmen, som er at finde på mange Mac-computere, så skærmen står knivskarpt.

Ligeledes er Office selvfølgelig stadig forbundet med OneDrive i skyen.

Det er et stort spring i forhold til Office 2011, og er du bruger af Office 365, så er det en glædelig oplevelse nu endelig at være på samme niveau med pc-brugerne – ja endda lidt foran.

Har du ikke Office 365, bliver Office 2016 for mac mulig at købe som en traditionel Office-pakke (engangsinstallation) fra september.



Design-tab: Foto: Microsoft



Outlook kalender. Foto: Morten Sahl Madsen

Vi har tidligere kigget på det Preview af Office 2016 til PC, som du allerede nu kan hente som en prøve version.

Læs også: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>