Video: Sådan virker Microsofts lynhurtige sikkerhedssoftware "Windows Hello"

Windows 10 er lige om hjørnet, og vi har snart set alle de store nyheder ved det nye styresystem.

Men en feature, som nok er lidt undervurderet, er Windows Hello, Microsofts nye sikkerhedssoftware til Windows 10, som åbner Windows ved hjælp af biometri.

Windows Hello virker enten ved hjælp af en fingerscanner eller ved hjælp af et specielt type webcam, her i blandt Intels RealSense 3D kamera, kan låse op for Windows på sekunder, hvis du sidder foran computeren.

Grunden til, at det skal være et af de nye, specielle kameraer, og at du ikke bare kan bruge dit klassiske indbyggede webcam i din gamle computer er, at et traditionelt kamera ikke kan måle dybde.

Det ville betyde, at kameraet ikke altid ville kunne se forskel mellem dig og et billede af dig. Det kan de nye kamera-typer.

Computerworld har ved flere lejligheder prøvet Windows Hello, og det har virket fejlfrit. Så snart computeren har set dig, låses systemet op på et sekund, og du kan fortsætte arbejdet.

Herunder kan du se en video fra det amerikanske tech-medie, Winsupersite, som ved hjælp af Intels RealSense 3D-kamera fremviser, hvordan det fungerer.

Det forventes, at kamera-teknologien vil være at finde i mange af de nye Windows 10-computere, som kommer ud i efteråret.

Selve demonstrationen af systemet starter først ved 09:00-mærket.

Læs også: Nye vilde sikkerheds-features fra Microsoft: Ingen kan stå imod

 

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>