Apple endelig klar med opdatering til problemramt OS X Yosemite: Men Wifi-problem er ikke løst

Apple har frigivet den første opdatering til selskabets nyeste styresystem, OS X Yosemite, som siden lanceringen i midten af oktober har været fulgt af brok og klager over, at det kan blokere for Mac-computernes wifi-forbindelser.

Det kan du læse mere om her: Frustrerede Mac-brugere: Nyt Mac OS X Yosemite får Wifi-forbindelsen til at crashe

Ifølge Apple indeholder den første opdatering – 311 mb med navnet OS X 10.10.1 – en løsning på Wifi-problemerne, ligesom opdateringen indeholder forbedret stabilitet i Mac-computernes forbindelse til Microsoft Exchange e-mail-servere.

Ifølge Apple “forbedrer Yosemite 10.10.1 Wifi-forbindelsens stabilitet .”

Fra flere steder lyder det dog, at Mac-computernes Wifi-forbindelse ikke er blevet mere stabil eller bedre af opdateringen.

“10.10.1 har ikke løst mine Wifi-problemer. Den mister stadig signalet med nogle minutters mellemrum,” lyder det eksempelvis fra Mac-brugeren Mike Ormerod i tråd i Apples eget diskussionsforum.

Her skriver også brugeren ‘LadyPac’:

“Det ser heller ikke ud til at have løst mine Wifi-problemer. Det virkede fint i en time efter opdateringen. Så virkede det ikke længere,” mens Mac-brugeren ‘ap6uiem’ skriver, at det “heller ikke fixede mit Wi fi. Ser ud til at eneste løsning på dette problem er windows 8.1″

Den konkret årsag til Wifi-problemerne er fortsat ukendt for offentligheden.

Vi ved dog, at problemerne har ramt mange forskellige Mac-typer af varierende alder, som alle er blevet opdateret til Yosemite.

Flere brugere oplyser, at deres Yosemite-computere efter opdateringen faktisk godt kan fastholde Wifi-forbindelsen, men at hastigheden til gengæld er markant lavere end før.

“10.10.01 løser IKKE problemerne. Jeg har været nødt til at anvende de samme ekstreme metoder som i de seneste to måneder for at kunne forbinde til internettet,” siger brugeren ‘MortenJamesCarlsen.’

“Det er ikke et god tegn, og det tyder på, at ingen har været i stand til at genskabe et scenarie, hvor dette sker. Så vi er tilbage ved start…,” skriver han.

Du kan læse mere om OS X Yosemite 10.10.1 her.

Læs også:

Sikkerhedsselskab: Alvorlig sårbarhed i OS X Yosemite

Total stilhed fra Apple trods klage-storm over Wifi-problemer i Yosemite

Apple måske omsider på vej med løsning på Yosemites Wifi-problemer efter protest-storm

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>