Blog: Mobiliser dine vigtige applikationer





Som forbrugere er vi vant til at kunne klare det meste via vores SmartPhones eller Tablets. Vi kan checke vores mail, facebook, vejret mv. Vi kan købe en billet til metroen, et frimærke til brevet, se hvad der er tilbud i supermarkeder osv. osv. Der er stort set ikke det vi ikke kan klare via vores mobile enheder i dag. Med mindre vi altså befinder os på vores arbejdsplads …

I rigtig mange virksomheder er det nemlig udelukkende mail og kalender som vi har tilgængelige på vores mobile enheder – og i visse tilfælde kun når vi befinder os indenfor virksomhedens 4 vægge. Skal man som medarbejder anvende andre af virksomhedens systemer – CRM, HR, Økonomi, Tidsregistrering osv. – så skal det typisk foregå på traditionel vis – via PC’en.

Det er egentlig lidt paradoksalt – for ofte har vi jo netop fået udleveret de mobile enheder via arbejdspladsen, men anvender dem mest i privat sammenhæng.

Hvorfor så det? En del af forklaringen kunne være at det ikke er så enkelt at bygge Apps, eller at det kan være svært at overskue hvad der skal til og hvordan det bør gribes an. Her er et par gode råd til hvordan du kommer i gang og får gjort nogle af dine eksisterende løsninger tilgængelige mobilt.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>