Delemæthed? Stor stigning i downloads af private beskedtjenester

Det er måske ikke hele ens netværk, der behøver at se den video, man inderligt synes er sjov, men som måsker er no-go på Facebook.

Sociale messaging og videotjenester, hvor man deler eksempelvis videoer og beskeder er i fremgang, skriver Reuters.

Antallet af af downloads af apps som snapchat og 5by voksede med en stigning på 200 procent fra 2012 til 2013, ifølge det San Francisco-baserede analysefirma Flurry.

Ifølge firmaet giver ovennævnte apps os mulighed for at udtrykke os oprigtigt i mindre fora, uden frygten for at falde igennem over for hele vores samlede netværk.

Læs også: Facebooks chat-app runder 500 millioner brugere

Årgang nul er ved at indse, at de skal være påpasselige med, hvad de deler på de offentlige sociale medier. Blot et enkelt pinligt eller afslørende billede kan have stor indflydelse på deres fremtidige jobmuligheder

siger Greg Isenberg, der er administrerende direktør i 5by, der en afdeling af det San Francisco-baserede online opdagelsesfunktion, StumbleUpon.

5by appen til iPhone, iPad og Android enheder, lader brugerne lave private fora omkring videoer. Brugerne kan søge efter videoer på de sociale medier som YouTube og Vimeo og dele dem med en udvalgt skare.

Læs også: Britisk spionchef vil have adgang til Twitter og Facebook

Facebook har også anerkendt det stigende behov for en mere lukket privatsfære. I oktober lancerede Facebook Romms-app’en til iphone, hvor man kan konversere med udvalgte venner under dække af et alias eller under eget navn. Tidligere i år købte Facebook WhatsApp, hvor man chatte privat med andre mellem mobile enheder.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>