En fjerdedel af verdens befolkning vil lagre i skyen i 2018

En fjerdedel af verdens befolkning vil være koblet op på skyens tjenester og trafikken i skyen vil udgøre tre fjerdedele af trafikken i datacentrene.

Det er blot et par af spådommene i Ciscos årlige Global Cloud Index, der i år forudsiger en eksplosiv vækst i anvendelsen af cloudbaserede tjenester. Det skriver Computerworld.com

Over de næste fire år vil halvdelen af jordens befolkning være på internettet og 53% af disse vil bruge skyen til at gemme og lagre deres informationer i. Det vil datatrafikken til at vokse til det tredobbelte, når branchen iler til for at opfylde brugernes behovs, spår Cisco.

Det svarer til udviklingen fra 3.1 zettabyte per år i 2013 til 8,6 zettabytes i 2018. En zettabyte svarer til en milliard milliarder gigabytes, ifølge Wikipedia. De 8,6 zettabyte svaerer ifølge Cisco til at streame cirka 500.000 film og 3 millioner tv-udsendelser i Ultra High Definition 250.000 gange.

For flere tal, læs rapporten her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>