Fra i dag: Endnu flere it-job på Version2

Fra i dag bliver der flere job at vælge imellem for it-folk, ingeniører og andre med en naturvidenskabelig baggrund, der er på jagt efter nye udfordringer.

Mediehuset Ingeniøren har nemlig valgt at flytte Version2’s it-job over på husets jobportal, Jobfinder.dk, som er Danmarks største job- og karrieresite for ingeniører.

Se det aktuelle udbud af it-job på Jobfinder.

De, der allerede bruger Jobfinder som jobagent og har deres cv liggende på sitet, skal ikke foretage sig noget i forbindelse med sammenlægningen, fortæller Anette Malling, ansvarlig for Jobfinder.dk.

Har man en såkaldt kompetenceprofil liggende på Version2’s it-job, bliver den også flyttet automatisk over på Jobfinder.dk. Det er dog nødvendigt for hver enkelt bruger at justere sin profil for at få den til at passe ind i Jobfinders cv-skabelon.

Alle, der har en kompetenceprofil på Version2, modtager i løbet af i dag en mail med et link og en beskrivelse af, hvordan de retter den til, så den passer med Jobfinders cv-database.

Læs også: 56 procent flere ubesatte it-stillinger på et år

Anette Malling forudser dog, at de færreste Version2-brugere vil bemærke ændringen. De kan nemlig stadig klikke på sitets ’it-job’. Eneste forskel er, at det nu bringer dem over på Jobfinders undersite for it-job:

»Adfærdsmæssigt vil en Version2-læser opleve nøjagtig det samme som altid samtidig med, at det bliver nemmere at styre uden om de forkerte job, fordi der er mange flere underkategorier end på det gamle jobsite,« forklarer Anette Malling og tilføjer:

»Det skulle gøre det nemmere for både virksomhederne, der rekrutterer, og for de jobsøgende. Den helt store fordel er dog, at der bliver flere job at vælge imellem,« pointerer hun.

Godt nyt til mobil- og tabletbrugere

Version2’s ’it-job’ flytter over på en nyistandsat jobportal.

For et par uger siden blev Jobfinder nemlig opgraderet med et såkaldt ’responsive design’, hvilket vil sige, at siden automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på mobiltelefon og tablet, så brugeroplevelsen er den samme, uanset hvilket medie man vælger, forklarer Anette Malling:

»En ud af fire besøger Jobfinder fra sin telefon eller tablet, og derfor ønsker vi at give alle en god brugeroplevelse, uanset hvilket medie de bruger,« fastslår hun.

Overflytningen til Jobfinder betyder, at Versions2’s jobsøgende læsere får en større virksomhedsdatabase at boltre sig i, ligesom de kan få gode råd til karrieren og orientere sig om tendenser på it- og ingeniørarbejdsmarkedet på det redaktionelle undersite Arbejdsliv & Karriere.

Flytningen ændrer dog ikke på annonceringen af it-job på Version2 – hverken på hjemmesiden eller i nyhedsbrevet. Ud over at Version2’s læsere vil møde endnu flere relevante job end tidligere, når de besøger siden.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>