Google klar med betalingsudgave af Youtube: Det skal du betale for

Streamingtjenesten Youtube, som gav os darlings som Keyboard-cat og Chokolate Rain, kommer nu med en betalingsversion.

Her kan du blandt andet undgå reklamer og lytte til musikken, uden at videoen behøver at blive vist på skærmen samtidig.

Tidligere har man skulle ty til usikre og ofte bug-fyldte tredjeparts-apps for ovenstående oplevelser, men nu kommer Google med YouTube Music Key.

Prisen lyder på 9,99 dollars om måneden (7,99 dollars i den første periode), og så vil du – udover at undgå reklamer og at høre musik uden at skærmen skal være tændt – kunne downloade sange og videoer til offline-brug senere.

Det skriver Google på sin officielle blog.

Googles YouTube er et gigantisk mekka af musik, hvor ukendte kunstnere fra tid til anden fødes.

Det var eksempelvis sådan, at teenage-ikonet Justin Bieber blev opdaget, og over én milliard mennesker verden over hørte Gangman Style, da PSI spillede sangen tilbage i 2013.


Opdaterede apps – også til gratis brugerne
Sammen med Music Key, så går Google hårdt ind på musik-delen.

Musik får således sin egen fane i YouTube-appen på iOS og Android, og YouTube vil i stigende grad supportere hele album-playlister.

Det hele er selvfølgelig stadig gratis, hvis du vil se på reklamer.

I første omgang kommer betalingstjenesten Music Key til Finland, Storbritannien og USA, og der er endnu intet nyt om, hvornår det kommer til Danmark.

I første omgang er Music Key kun som beta, og hvis du enten bor i en af ovenstående lande, eller har en amerikansk IP-adresse, kan du tilmelde dig en venteliste for at prøve Music Key.

Læs også: 

Youtube klar til at opkøbe gigantisk live streamingtjeneste for milliarder

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>