Sæson for forskudsopgørelse: Skat ramt af tekniske problemer

Skats hjemmeside er ramt af tekniske problemer og flere af sidens tjenester ser ikke ud til at være tilgængelige. På Twitter har Skat bekræftet, at der er noget om snakken.

Læs også: Momsfrist og forskudsopgørelse samme dag: Skat.dk lagt ned af brugerstorm

Læs også: Massivt it-nedbrud i Skat

Selvbetjeningsløsningen har haft problemer, men ser nu ud til at være tilgængelig igen, derudover er Motorregisteret nede og på skat.dk’s forside fremgår det, at der er problemer med it-systemer. Version2 har kontaktet Skat for en nærmere forklaring, og vi venter stadig på svar.

For ganske præcist et år siden på nær en dag, 11. november, var Skats hjemmeside også ramt af problemer. Dengang kunne Version2 fortælle, at mængden af besøgende, som følge af kombinationen af momsregistreringer og tilgængeligheden af forskudsopgørelser, var mere end Skats systemer kunne klare.

Hvorvidt noget tilsvarende er på færde denne gang er endnu uvist. Men der er i denne uge også blevet udsendt beskeder om, at forskudsopgørelsen for 2015 nu er tilgængelig.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>