Svensk satsning giver flere danske job hos Zylinc


Årsregnskab

Zylinc A/S



Læs mere om Zylinc A/S i Brancheguiden



Kilde

Dansk RegnskabsAnalyse

Det danske løsningshus Zylinc får nu en fod indenfor på det svenske og det indiske marked for unified communications (UC) til både private og offentlige storkunder.

Zylinc har netop købt det svenske firma Trimum AB, der i dag leverer UC-løsninger til Telia SOneras cloud-baserede platform, som har mere end 300.000 brugere. Trimum har også en fod indenfor på det indiske marked som leverandør til telekoncernen Reliance Group.

Opkøbet betyder, at Zylinc skal udvide sin stab af udviklere og sælgere, og direktør og stifter af Zylinc , Rene Viborg, forventer, at han bare det næste år skal ud og finde mellem 15 og 20 nye medarbejdere.

Det svenske UC-marked er ifølge direktøren stærkt konkurrencepræget især når det gælder pris. Men Zylinc satser på at kunne differentiere sig fra konkurrenterne i kraft af en løsningsplatform, der går på tværs af de mest udbredte teknologier på det globale marked som Broadsoft, Cisco og Microsofts Lync.

Forventer stor vækst
Med fra Danmark har Zylinc også erfaringen med at levere til store offentlige kunder som underleverandør til store spiller som TDC og Axcess.

“Det er funktionalitet og skalerbarhed af vores løsninger og at vi kan operere på tværs af platforme, der gør at vi tror på, at vi kan vækste en forretning i Sverige og drage fordel af de mange kunder som Trimum har med sig,” siger Rene Viborg.

Sammen med adgangen til potentielle nye kunder skal det efter planen munde ud i en vækst, der skal hæve den nuværende årsomsætning på 40 millioner kroner op på den gode side af 100 millioner kroner, siger han.

Tidligere – og dårlige – erfaringer med outsourcing gør, at Zylinc vil satse på at udbygge sit danske udviklerteam i stedet for at lægge opgaven ud til et lavtlønsland.

“Vi har haft outsourcet og har haft blandt succes med det. Styrken ved at have danske udviklere er, at man får større fleksibilitet undervejs i udviklingen af en løsning. De udviklere, vi kan få herhjemme, og den kvalitet, de leverer, gør det mest interessant at holde fast i udviklingsarbejdet på dansk grund,” siger Rene Viborg.

Læs også:

GN Netcom har ramt en guldåre: Er klar til at indtage verden

Har fastnettelefonen fået sparket på din arbejdsplads?

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>