490.000 danskere endte med at blive fritaget for Digital Post

Danskere, som af forskellige årsager ikke har mulighed for at anvende Digital Post, kunne blive fritaget for at få en digital postkasse, da ordningen blev obligatorisk den 1. november. Det valgte i alt 490.000 danskere at gøre, oplyser Digitaliseringsstyrelsen ifølge en pressemeddelelse.

Det svarer til 10,3 procent af de 4,7 millioner danskere, der er over 15 år og modtager post fra det offentlige.

Det har hele tiden stået klart, at der ville være et antal danskere, som på grund af sygdom, handikap eller andre faktorer ikke kunne anvende Digital Post, og nu står det altså klart, at der stadig skal pakkes breve i kuverter til cirka en halv million danskere.

Ifølge Digitaliseringsstyrelsen er det netop nu tid for de øvrige 4.270.000 danskere, som er tilmeldt Digital Post, at holde øje med den digitale postkasse, da det lige nu er tid til at udsende en række vigtige breve op til årsskiftet.

Der er især 760.000 danskere, som selv skal være opmærksomme på, om de modtager vigtige digitale breve, da disse 760.000 hverken har oplyst en e-mailadresse eller et mobilnummer til at modtage notifikationer fra Digital Post.

Tallene fra Digitaliseringsstyrelsen viser, at de fleste borgere har valgt at oplyse en e-mailadresse, mens lidt færre har valgt at oplyse et mobilnummer. Mange har valgt at oplyse begge dele.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>