Batteridrænende fejl forsinker udrulning af Android 5.0

Google havde planlagt at rulle Android 5.0 ud til alle Nexus-enheder i denne uge, men udrulningen blev sat på standby, da flere brugere rapporterede om en fejl, som drænede enhederne for strøm. Det skriver ZDNet.

Fejlen lå i forbindelse med wifi, hvor enheden kunne generere et abnormt antal IRQ-events for at få enheden til at vågne fra dvale og dermed bruge mere strøm.

Paradoksalt nok var én af nyhederne i Android 5.0 en forbedret funktion til at spare på batteriet, ligesom der generelt skulle være forbedringer i forbindelse med strømforbruget for at forlænge tiden mellem opladninger.

Google har nu rettet fejlen og forventer at kunne udrulle Android 5.0 til Nexus-enhederne fra den 12. november. Derefter vil det være op til producenterne af de øvrige Android-enheder, hvornår den nyeste udgave af styresystemet bliver tilgængeligt.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>