Hovedløse hævnere: Tekniske problemer plager nyt Assassin’s Creed-spil

Spilserien Assassin’s Creed er én af de senere års største kommercielle successer, men det nyeste spil i serien har placeret udgiveren Ubisoft i strid modvind på grund af tekniske fejl i spillet. Det skriver BBC.


Screenshot taget af en Steam-bruger, som viser grafikfejl i Assassin’s Creed: Unity

Eksempelvis er der i pc-udgaven grafikfejl, hvor figurerne fra tid til anden mangler deres ansigter, så hovederne blot er hår, øjenæbler og tænder, der svæver frit i luften. Dertil kommer fejl med figurer, der sidder fast eller falder igennem verdenen.

Det er ikke ualmindeligt at finde denne type fejl i spil, men Ubisoft beskyldes for i denne omgang at have presset spillet for hurtigt gennem den afsluttende testfase. Også spillere på Xbox One og Playstation 4 rapporterer om problemer med spillet, som ikke kører stabilt.

Dermed er Assassin’s Creed: Unity det seneste spil, som får en ublid medfart på grund af tekniske problemer på lanceringstidspunktet. Spilbranchen er de senere år blevet kritiseret for at bruge platforme som Steam og konsollernes onlinetjenester, der gør det forholdsvis let at udsende fejlrettelser efter lanceringen, som en krykke i stedet for først at lancere et spil, når det var helt færdigt.

Ubisoft frigav dog på udgivelsesdagen en opdatering og lovede, at selskabet arbejdede på at rette yderligere fejl.

Især onlinespil har ved lanceringen kæmpet med blandt andet serverproblemer, når flere hundredetusinde brugere forsøgte at logge på spilserverne. Det er gået ud over spil som Diablo III og SimCity.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>