Spotifychef forklarer: DET betyder vores nye privatlivsbetingelser

Spotifys nyeste privatlivsbetingelser har bragt den populære streamingtjeneste i modvind.

Så meget af flere medier verden over har omtalt aftalen som blandt andet “grusom.”

Også her gennemgik vi de nye betingelser, som vi stadig foreslår, at du selv læser igennem. Et af de fældende punkter i den nye betingelse var punktet, hvor der stod, at Spotify må med din tilladelse gennemgå og indsamle dine billeder og filer på din telefon.

Men nu har Daniel Ek, Spotifys CEO, selv været ude og forklare sig. Og ifølge den svenske CEO, så er privatlivsaftalen formuleret voldsommere end virkeligheden.

“Undskyld”
Blogindlægget hedder “Sorry”, og forklarer ganske enkelt, hvad Spotify vil og ikke vil med den nye privatlivsaftale.

For eksempel vil Spotify ikke tilgå og indsamle dine billeder, med mindre du specifikt har givet lov. Grunden til at du skulle give lov kunne være for at skifte billede på en playliste.

Ligeledes forklarer Daniel Ek også, at der ikke indsamles data omkring din lokation, igen med mindre at du giver specifikt lov til dette. Din lokation giver mening, hvis du benytter dig af Spotifys relativt nye motionsfunktion.

Daniel Ek forklarer også, at informationer delt med tredjepart – for at sælge reklamer – er “de-identified”, hvilket betyder, at de ikke kan spores tilbage til dig.

Du kan læse hele Daniel Eks “Sorry”-blog her.

Læs også: Privacy-bekymringer: Her er de data om dig, Microsoft opsnapper i Windows 10

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>