Snapchat lancerer app til pengeoverførsler via mobilen

Billedchat-tjenesten Snapchat lancerer nu en ny app, som lader Snapchat-brugere overføre pengebeløb til hinanden. Tjenesten er udviklet i samarbejde med Square Cash og er i første omgang tilgængelig i USA, skriver Snapchat i et blogindlæg.

Square Cash har i forvejen udviklet en tjeneste, hvor brugerne kan overføre penge ved at sende en e-mail med et beløb i emnelinjen. I den nye Snapcash-tjeneste bliver brugerens debitkort lagret hos Square Cash, som så står for at overføre pengene til modtagerens bankkonto.

Snapchat har imidlertid været i modvind. Gennem længere tid har sikkerhedseksperter advaret mod at sende alt for private billeder gennem tjenesten, og det blev understreget for nylig, da et større antal billeder blev lækket.

De var blevet opsamlet gennem en tredjepartsapplikation, som udnyttede Snapchats API til at opfange billederne og lagre dem på en webserver. Grundpræmissen i Snapchat er ellers, at billederne ikke bliver gemt i hverken applikationen eller på Snapchats servere, efter modtageren har set dem.

Men kontroversen med de lækkede billeder udløste flere spydige kommentarer til Snapchats lancering af Snapcash:

»Ha! Jeps, jeg vil ikke betro dem mine nøgenbilleder, og da slet ikke min bankkonto.«

Den mest almindelige kommentar indeholder dog et populært bandeord anvendt til at udtrykke undren over Snapchats lancering.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>