Studerende: "Lad os skabe en stærk cloud work-force i Danmark"

Så er det på tide, at vores anden nye blogger på Studiebloggen kommer i luften.

Anders Bech Mellson studerer softwareudvikling på IT Universitetet og er et par måneder fra at skulle skrive speciale. Han kan derfor bl.a. byde ind med perspektiver fra slutningen af uddannelsesforløbet.

Han har siddet som studentervalgt i bestyrelsen på ITU, og hans profil er meget teknisk; han har bl.a. været i USA på summerschool for programmeringssprogsskabere.

I sit første blogindlæg kigger han fremad mod tiden efter endt studietid og skriver om fordelene ved hjemmearbejdspladser:

‘Jeg håber, at nogle af de danske it-virksomheder snart ser fordelene ved distancearbejde. Faktisk vil jeg mene, at de ikke har råd til andet:

Der er meget snak om, at cloud workers kommer til at tage en del it-jobs i fremtiden. I stedet for at hyre lokalt går virksomhederne globalt i jagten på de rigtige (og billige) talenter. Lad os komme frem i skoene og have en stærk cloud work-force i Danmark, når den spådom bliver til virkelighed.’

Du kan læse hele blogindlægget her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>