Her er de 46 største (og værste) sikkerhedshistorier i 2014

Ligesom sidste år var der i 2014 på ingen måde stille i it-sikkerhedsbranchen. Tværtimod. 

Mens Edward Snowden-afsløringerne fortsatte med at rulle ud af efterretningstjenesternes skabe, så stødte vi i år på to af de største sikkerhedstrusler nogensinde. 

Det drejer sig dels om Heartbleed-hullet, der som den første sårbarhed nogensinde fik sit eget logo og hjemmeside, og dels BadUSB-sårbarheden kan vise sig at blive en rigtig slem omgang. 

Derudover kunne 2014 byde på et farvel med Windows XP, og at verdens største sikkerhedsselskab selv blev ramt af et hackerangreb.  

Tys-tys
Herhjemme blev der også disket op med flere interessante/pinlige sikkerhedshistorier/-brølere, efter tys-tys-kilden i foråret kom på alles læber.

Det gjorde et stort læk af knap en million CPR-numre også. At ejerne af de lækkede personnumre oven i købet stod på Robinsonlisten over danskere, der ikke ønsker målrettede reklamer i deres postkasser. 

Dette er dog kun et meget lille udsnit af årets største – og værste – sikkerhedshistorier. 

Du kan klikke dig igennem månedsoversigten neden for denne artikel, hvis du ønsker det store, samlede overblik over alle de værste sikkerhedshistorier i 2014.

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>