Microsoft giver alle fri adgang til Sway: Det kan du bruge softwaren til



Sway er en webbaseret tjeneste fra Microsoft, der skal gøre det lettere at lave præsentationer, der fungerer på alle skærm-størrelser.

Det skabte en del opsigt, da Microsoft for nogle måneder siden lancerede løsningen Sway Preview, som selskabet har beskrevet som en løsning “til let at skabe og dele polerede, interaktive, web-baserede præsentationer af dine idéer med familien, venner, lærere og kolleger.”

“Sway sikrer, at dine kreationer ser fantastiske ud på en hvilken som helst skærm,” lyder løftet fra Microsoft, der nu i et blogindlæg meddeler, at Sway er tilgængelig for alle, så det ikke længere kræver en invitation at få adgang til løsningen.

Det kan Sway bruges til
En del af idéen med Sway er, at det skal være lettere at lægge eksempelvis billeder og videoer ind i præsentationerne, ligesom man kan integrere forskellige former for webindhold fra eksempelvis Bing – uden at man skal bekymre sig om de tekniske udfordringer.  

Løsningen findes på Sway.com, og det kræver – ikke overraskende – en Microsoft-konto, når man vil logge ind.

“Sway er selvfølgelig stadig i preview, hviket betyder, at vi stadig ønsker din hjælp til at forme Sways fremtid ved, at du arbejder tæt sammen med os, mens vi fortsætter med at bygge produktet,” skriver Microsoft i blogindlægget.  

Microsoft nævner også et par af de konkrete funktioner, der nu bliver føjet til Sway.

Handler om at gøre det simpelt
Det drejer sig blandt andet om muligheden for at fortryde handlinger, ligesom der også er blevet føjet bullets og numre til værktøjslinjen.

Det er funktioner, der naturligvis er standard i software som Word og PowerPoint, men idéen med Sway er at skabe en mere simpel tjeneste, der er bygget på nettets præmisser, og hvor fokus i høj grad også er på at fjerne problemer med eksempelvis formattering. 

“Sways indbyggede design-motor fjerner bøvlet med at formattere dit forskellige indhold ved at integrere dem i et sammenhængende layout.”

“Derfra kan du let justere designet så du skaber et ‘look and feel’, der reflekterer din unikke stil,” skriver Microsoft.

Selskabet er også klar med en Sway-app til iPhone – indtil videre er den dog kun tilgængelig i New Zealand og Australien.

Læs også:

Microsofts plan med Office: Disse teknologier skal høste data om dig fra mange kilder

Se en kort introduktion af Sway her:

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>