Windows-opdatering kan få Outlook til at crashe og computeren til at gå i sort

Microsofts seneste Windows-opdatering volder store problemer for mange brugere, der rapporterer om nedbrud, sorte skærme og andre problemer, der er opstået efter, at de har installeret Microsoft-opdateringen med navnet “KB 3097877.”

Opdateringen blev for få dage udsendt som en del af Microsofts såkaldte sikkerheds-bulletin MS15-115, som du kan læse mere om her: Microsoft lapper kritiske huller i Windows og IE.

Den skulle lappe et kritisk hul i OpenType-skriftyperne, og ‘KB 3097877′ sigter mod alle understøttede versioner af Windows undtagen Windows 10.

Siden udsendelsen af opdateringen er det væltet ind med blog-posts og henvendelser i forskellige foraer – heriblandt Microsofts eget support-forum, Technet.

Her melder brugerne blandt andet om, at computerne bliver ramt af sort skærm med blot en curser-pil på, når der tastes Crtl+Alt+Del, der normalt åbner for log-on-skærmen på computeren.

Den sorte skærm betyder således, at brugerne slet ikke kan logge på computeren.

Outlook crasher
Tech Net beskriver flere brugere ligeledes, at opdateringen får deres Outlook 2010 og Outlook 2013 til at crashe, hvis man i mail-klienten forsøger at åbne HTML-baserede e-mail.

Brugerne skriver, at der ingen problemer var før opdateringen blev installeret, hvilket de tager som et bevis for, at fejlen ligger i den udsendte patch.

Også en længere diskussion Reddit Techsupport behandler mange brugere emnet.

I en anden tråd på TechNet med titlen ‘Windows Sidebar Gadgets stop Working after November 2015 Updates’ klages der over, at KB-opdateringen lukker for sidebaren [sidebar.exe, red] i Windows 7.

Annonce:


Funktionen kører upåklageligt, når KB-opdateringen afinstalleres, hedder det.

“Helt ærligt, gutter. Tester i NOGENSINDE ordentligt før I releaser noget til Office 2013? Dette er den værste version af Outlook nogensinde. Beklager den negative attitude, men sådan ligger landet,” skriver en frustreret bruger.

Flere skriver, at den mest effektive måde til at løse problemet på, er ved at disable patchen helt i Windows Server Update Services og så afvente, at Microsoft får løst problemet.

Har du oplevet sort skærm og Outlook, der crasher i de seneste dage?

Giv dit besyv med i debatfeltet herunder.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>