Gigant-opdatering fra Adobe: Lukker en lang række kritiske huller i Flash

En ny, kæmpe opdatering til Adobe Flash Player er netop udsendt, og brugere af teknologien på tværs af alle platforme bør opdatere. 

Det meddeler Adobe, der netop har frigivet en opdatering i den helt tunge skala:

“Adobe har frigivet opdateringer til Adobe Flash Player. Disse opdateringer adresserer kritiske sårbarheder, der potentielt kan føre til, at en angriber kan overtage kontrollen med det ramte system,” oplyser selskabet.

Der er tale om 79 sårbarheder, der eksisterer på tværs af alle platforme, der anvender Adobes Flash- eller Air-teknologi.

Gigant-opdateringen fra Adobe udsendes få dage efter, at selskabet kom med meldingen om, at udviklerværktøjet Flash Professional CC bliver omdøbt til Adobe Animate CC.

Det sker blandt andet som en konsekvens af, at Flash er en kilde til vedblivende sikkerhedsudfordringer, og at HTML 5 har overhalet Flash på en række områder og er en langt mere moderne og tidssvarende platform at bygge web-løsninger og -indhold på.

“Vores kunder har gjort det klart, at de gerne vil have, at vores kreative applikationer udvikler sig til at understøtte flere forskellige standarder, og det er vi villige til at gøre,” lød forklaringen blandt andet fra Adobe.

Her kan du se alle detaljer om Adobes nye opdatering og de huller, der lukkes.

Her kan du downloade den nyeste Flash Player.

Læs også:

Adobe erkender: Flash er dødsdømt – men får alligevel nyt navn på gravens rand

Slår alarm: Voldsom stigning i antallet af Flash-sårbarheder – og de udnyttes

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>