13 anholdt i stor it-bestikkelses-sag i Region Sjælland

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ifølge DR i dag skredet til anholdelse af 13 personer, som angiveligt skal være involveret i en sag om bestikkelse i Region Sjælland.

Blandt de anholdte er personer med tilknytning til to af regionens it-leverandører. Blandt de øvrige anholdte er medarbejdere i Region Sjælland og en medarbejder i Rigspolitiet.

Aktionen omfatter ransagning af 17 adresser på Sjælland. Der er tale om adresser, der tilhører Region Sjælland, Rigspolitiet, de to involverede it-firmaer og private hjem.

De 13 anholdte er sigtet efter straffelovens paragraffer om bestikkelse.

“Efter dagens aktion står politikredsen overfor en stor efterforskningsmæssig opgave, og sagen har en meget høj prioritet,” siger direktør Lene Frank fra Sydsjællands og Lolland-Falster Politi.

“Det er vigtigt at understrege, at den videre efterforskning har til formål at be- eller afkræfte, om der er grundlag for at opretholde de rejste sigtelser, og der er således ikke med sikkerhed tale om, at alle de nu sigtede har begået strafbare forhold,” siger hun.

Læs pressemeddelelse fra Region Sjælland her.

Læs pressemeddelelse fra Lolland-Falster og Sydsjællands Politi her.

Ved du noget, kan du skrive til redaktionen her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>