Apple skruer op for antallet af cifre i adgangskoden til iPad og iPhone

Apple planlægger at ændre adgangskoderne i det kommende iOS 9 fra fire cifre til seks cifre.

Det betyder, at brugerne af Apples iPhone eller iPad-tablet-computere efter installeringen af iOS 9 vil skulle indtaste en kode på seks tal mod i dag fire.

Det er faktisk i dag muligt for brugere af det nuværende iOS 8 at udvide længden på den ønskede adgangskode fra standard-indstillingen på fire cifre, ligesom det i iOS 8 er muligt også at ændre indstillinger, så adgangskoden også inkluderer tal og symboler.

Ved at hæve minimums-antallet af cifre fra fire til seks hæver Apple det maksimale antal kombinationer fra de nuværende 10.000 til en million.

Det gør “det langt sværere at cracke,” lyder det fra Apple.

Apple har i de senere lanceringer haft en del fokus på it-sikkerheden, som da også for alvor er kommet på agendaen i ikke mindst virksomhederne.

Det kan du læse mere om her: Hackerne kommer – og du kan (næsten) intet gøre

Blandt andet har Apple indført fingeraftryks-scanneren Touch ID, som afløser for de traditionelle tal-koder i daglig brug. Dog skal brugerne fortsat indtaste tal-koden efter genstart.

Du kan læse om de øvrige nyheder, som Apple netop har løftet sløret for her: Apple klar med nyheder: Nu skal konkurrenterne indhentes

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>