Microsoft haste-udsender rettelse til Skype-fejl – nu kan du roligt anvende din Skype igen

Microsoft har i al hast masse-udsendt en rettelse til den fejl i Skype, som har gjort, at brugerne lukkede ude fra deres Skype-konto, hvis de modtager en bestemt tekst-streng med otte tegn.

Det kan du læse mere om her: Disse otte tegn får din computer til at gå i sort

Ifølge Microsoft er samtlige ramte Skype-apps blevet opdateret, så de ikke længere crasher, hvis de modtager tekst-strengen http://: i en hvilken som helst besked.

Skype har ikke løftet sløret for præcis hvilke applikationer, der er blevet rettet, men brugerne kan nu downloade og installere opdateringen via den app store, som de nu engang anvender.

Skype anbefaler, at desktop-brugere downloader den seneste version af app’en fra internettet så hurtigt som muligt.

Helt i sort
Problemet med den lille tekststreng dukkede op for nylig, da det blev opdaget, at Skype gik ned, når den pågældende tekststreng blev tastet i chat-proggrammet, der anvende af mere end en milliard personer.

Problemet blev kun forværret af, at Skype ville blive ved med at crashe, så længe den lille tekststreng befandt sig i chatten.

Brugere melder om, at det ikke har hjulpet at slette hele chathistorikken, da Skype så blot vil downloade hele strengen en gang til fra cloud’en, hvilket så vil få hele Skype til at crashe.

Det kan du læse mere om her: Disse otte tegn får din computer til at gå i sort

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>