Nu kan du hente Office til din Android-telefon



Så er der Excel på din Android-mobil. Foto: Microsoft.

Det er efterhånden fem uger siden, at Microsoft fortalte om firmaets preview-udgave af kontorpakken til Android-baserede mobiler.

I den mellemliggende periode er applikationerne blevet testet af tusindvis af preview-brugere i 83 lande på mere end 1.900 forskellige Android-smartphone-modeller.

Det fortæller Microsoft på sin Office-blog

Du kan også læse mere her: Gratis Office til Android på vej: Microsoft søger Android-brugere til beta-test

Nu er koden så helt klar til at blive hentet i den færdige version.

Word, Excel og Powerpoint til Android-smartphones er ovre beta-stadiet, og de kan derfor downloades i deres endelige versioner.

Microsoft fortæller, at den feedback der er blevet givet i testfasen blandt andet har resulteret i, at firmaet har gjort det nemmere at integrere til andre populære apps som Google Drive og Box.

30 nye venner
De væsentligste funktioner i Office til Android er, at du kan læse og redigere dine dokumenter på farten.



Det er blevet muligt, at vise PowerPoint-præsentationer trådsløst fra din smartphone til skærmen i mødelokalet. Foto Microsoft.

Annonce:


Det er blevet muligt, at vise PowerPoint-præsentationer trådsløst fra din smartphone til skærmen i mødelokalet. Med de samme slide-overgange og animationer som på din pc.

Du kan også tegne eller skrive direkte på din smartphone-skærm for at fremhæve vigtige pointer, mens du præsenterer.

Der er adgang til dokumenterne direkte fra mobilos, og du kan hente filer fra eksempelvis OneDrive, Dropbox, Google Drive og Box.

Microsoft har i øvrigt indgået partnerskaber med mere end 30 hardware-producenter, som Samsung og Sony, der vil præinstallere Office-apps på kommende Android-produkter.

Læs også:
Galleri: Sådan ser Office til en Android-tablet ud

Microsoft dropper betaling: Office bliver gratis til iOS og Android

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>