Uber vil masseansætte it-folk i dansk udviklingsafdeling

Det seneste år har Uber været på alles læber – også selvom taxa-app’en endnu ikke for alvor har fået trykket speederen i bund på det danske marked.

Men Uber har store planer på det danske marked, og de går ikke bare på at få endnu flere biler med Uber-chauffører ud på vejene.

Virksomheden er klar til at rekruttere dygtige hoveder i Danmark, udtaler head of public policy i Uber, Lars Dyrhagen ifølge Business.dk.

Business.dk skriver, at Uber i dag har 22 ansatte i udviklingsafdelingen i Aarhus, der arbejder med selskabets it-infrastruktur, men at der nu skal masseansættes op mod 100 ingeniører.

“Uber kigger på, hvor der er tilstedeværelse af it-kompetencer og talent. Det er der i Danmark,” forklarer Lars Dyrhagen.

Uber-chefen fortæller videre til Business.dk, at afdelingen netop er placeret i Aarhus på grund af adgangen til specialister.

Det er en ganske interessant udmelding, Uber kommer med. Også selvom vi må vente med at se, hvor mange folk, der så rent faktisk bliver ansat i den danske udviklingsafdeling.

Det var i august sidste år, at det kom frem, at Uber havde etableret en udviklingsafdeling i Katrinebjerg i Aarhus – og altså før selve tjenesten blev lanceret på det danske marked, hvilket først skete senere på året. 

Uber er i øvrigt langt fra den eneste it-virksomhed, der har et rigtig godt øje til Aarhus.

Også Google har valgt at placere en udviklingsafdeling i byen.

Læs også:

Undrer du dig over Ubers gigantiske værdi? Her er syv centrale spørgsmål

Uber kan snart være den mest værdifulde iværksætter-virksomhed nogensinde

Uber er lanceret i Danmark: Men virksomheden er tynget af tre møgsager

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>