Must have: Her er fem ting til efterårsferien, bilturen eller sommerhuset


SanDisk Wifi Stick
DVD-afspilleren på bagsædet er i manges tilfælde blevet erstattet af en iPad eller anden tablet sammen med gigabyte af tegnefilm.

Men ofte er en iPads begrænsede mængde data ikke helt nok. 

En SanDisk Wifi Stick kan måske løse problemet. Det er en trådløs storage-pind, som via en SanDisk-app trådløst kan streame film i op til fem timer.

Det er rigtig meget, og kører I hele vejen til Sydfrankrig, så findes der lignende produkter – både fra SanDisk eller andre selskaber såsom Western Digital – som kan klare det. 



4G antenne

Annonce:


På turen i sommerhuset, hvad end det er en ødegård i Sydsverige eller et Kalmerhus i Vestjylland, så kan en 4G-dongle være en redning, når huset ikke har Wi-Fi.

Men de små dongles, som følger med et simkort, har ofte utilstrækkelig antenner, og giver ikke den forbindelse og hastighed, som man ønsker. 

Derfor kan det være smart at købe en tilhørende antenne, som virkelig kan forbedre din forbindelse. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, men søger du efter en “4G antenne”, så er du godt på vej.

Vi har selv haft succes med at flette en 4G antenne til 149 kroner sammen med en Huawei E5377 Mobil router.



Logitech BLOK

Annonce:


Men skal børn have fat i en iPad, så kan det være meget smart at sikre den mod usikre hænder med et cover, som kan holde til at blive tabt – og som iPad kan holde til at blive tabt i.

Logitechs nye Logi Blok kan få din iPad Air eller Air 2 til at overleve et fald på 1,8 meter – og så ligner det noget fra en Lego-butik. 



UE Roll

Annonce:




Samsung Battery Pack

Annonce:


Prisen for en Samsung Fast Charge Battery pack ligger på 500 kroner, men der findes som sagt mange forskellige modeller og mærker på markedet. 

Læs også: Pas på: Dit hundedyre 4K-fjernsyn kan få meget svært ved at vise 4K-film

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>