Konkurrence: Vind den fede film "The Martian"

Da Ares 3-missionen i en nær fremtid må evakuere dens skrøbelige Mars-base, efterlades holdets botaniker, Mark Watney.

Mark, spillet af Matt Damon, regnes for død af NASA. En vurdering han, efter at have taget nærmere kig på den efterladte base, ikke er helt uenig i.

Alligevel nægter Mark Watney at give op og ved lige dele videnskab og held får han etableret en – lille – mulighed for at holde sig i live på den fjendtlige planet, indtil hjælpen kommer.

Hvis den kommer.

Og hvis det ubarmhjertige klima på Mars og den elendige disko-musik, som ekspeditionen efterlod ved evakueringen, ikke får ram på ham inden.

Den spænding sammen med filmens opfindsomhed, Matt Damons underspillede humor i portrættet af den uheldige astronaut og de ekstremt flotte landskaber på Mars gør “The Martian” til en af de mest seværdige film om vores – måske – nære fremtid i rummet.

I forbindelse med at The Martian er udkommet på Blu-ray kan du nu deltage i konkurrencen om én af i alt tre kopier af filmen.

Alt hvad du skal gøre er at klikke på linket herunder, svare på et enkelt spørgsmål og så er du med i konkurrencen.

Vær med: Deltag i konkurrencen her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>