Microsoft undskylder forkert melding: I kan altså stadig bruge bitcoins hos os

Først ville Microsoft gerne tage bitcoins i sin online-butik.

For nyligt smækkede it-giganten så låget i og forklarede, at selskabet nu ikke længere accepterede bitcoins som gyldigt betalingsmiddel.

Det kan du læse mere om her: Microsoft smækker kassen i: Tager ikke længere bitcoins i sin online-forretning

I det seneste døgn har Microsoft taget endnu en kovending og forklaret, at lukningen for bitcoin-betalinger i Microsoft Store og Xbox-butikken har været en stor fejltagelse.

Det skriver CNBC.com.

“Vi undskylder for den upræcise information, der fejlagtigt blev publiceret på et Microsoft-site. Hjemmesiden er ved at blive rettet,” forklarer en talsmand fra Microsoft til CNBC.

Så nu skulle sagen altså være klar: Microsoft accepterer fortsat den virtuelle valuta bitcoin via betalingssystemet Bitpay.

En møntfod i modvind
Da nyheden om bitcoin-stoppet blev offentliggjort på Microsofts site, spekulerede flere medier- herunder The Register – i, at møntfoden blev lukket på grund af en for lille efterspørgsel, som Microsoft ikke ønsker at understøtte.

Dermed så det ud til, at bitcoin-betalingssystemet skulle lide endnu en nedtur efter en ellers flyvende start efter offentliggørelsen i 2009, hvorefter blandt andet mange danske butikker tog valutaen til sig.

Det kan du læse mere om her: Danske forretninger fortæller: Derfor tager vi imod Bitcoin-betalinger

I de senere år har Bitcoin-valutaen ikke udviklet sig synderligt på mainstream-markedet, mens kursen er faldet

Samtidig er bitcoin blevet et yndet betalingsmiddel for it-kriminelle, der med ransomware- og DDoS-angreb gerne vil tjene bitcoins på deres unoder. 

Det kan du læse mere om her: EU gransker bitcoin-overførsler for at stoppe penge-støtte til terrorister

Læs også: 
Tag med på en rejse ned i det dybe, sorte net hvor kriminelle og aktivister holder hof

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>