Danske Lumigon klar med Android-mobil med selfie-blitz og 128 GB

Den danske smartphone-producent Lumigon er nu klar til at sende den nyeste model T2 HD på markedet i Danmark. Der er tale om en mobil i den øverste prisklasse, men med et par usædvanlige specifikationer.

Blandt andet har Lumigon udrustet telefonen med en ekstra blitz til frontkameraet, som kan bruges til videoopkald under dårlige lysforhold eller til selvportrætter, selfies.

T2 HD fås også med helt op til 128 gigabyte intern lagerplads. Den mindst model med 32 gigabyte koster dog 5.449 kroner inklusive moms i Danmark ifølge Lumigon, så der er tale om en telefon i samme prisleje som iPhone.

Da Lumigon sidste år sendte den første T2-model på markedet, så blev den kun solgt i Danmark via en enkelt webshop. Denne gang kommer efterfølgeren T2 HD til salg gennem fire danske teleselskaber: 3, Bibob, CBB og Telenor, oplyser Lumigon.

Læs også: Første hands-on: Lumigon T2 er en god begyndelse

Samtidig har Lumigon fået opdateret telefonen, så den nu kører den seneste Android 4.4 og understøtter 4G, hvilket ikke var tilfældet med forgængeren.

Indmaden er opgraderet med Bang & Olufsen IcePower-lyd sammen med en Qualcomm Snapdragon-processor. Ifølge Lumigon skulle telefonen også være støv og vandafvisende, sådan som blandt andet også Sony og Samsung har valgt at satse på i visse af deres modeller.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>