Google vil lade Android og iOS spille sammen

Snart bliver det muligt for Android-brugere at spille mobilspil iPhone-brugere.

Google Play games services, der er backend for online-tjenester til en stor del af Android-spil, vil nemlig udvide i retning af iOS, og ifølge The Verge Google oplyser således, at man vil udvide med både turbaseret multiplayer og realtids ditto.

Dermed kan udviklere gøre deres spil multiplayer-kompatible med begge platforme, hvis man vælger at integrere sit spil med Google Play games services.

Et eksisterende plug-in til spilmotoren Unity vil også blive opdateret med multiplayer-egenskaberne, ligesom der er et SDK på vej til spil, der ikke er baseret på Unity.

For nylig kom det frem, at også Microsoft går med planer i retning af muligheden for at spille spil på tværs af platforme og styresystemer. Redmond-giganten planlægger efter sigende at give både Android og iOS-spil adgang til virksomhedens multiplayer-platform Xbox-live.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>