Så er det slut: It-gigant fyrer topchefen



Den administrerende direktør hos sikkerhedsfirmaet Symantec, Steve Bennett, er netop blevet afskediget.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig skriver Symantec, at bestyrelsesmedlem Michael Brown nu er udnævnt som midlertidig CEO, og at man straks går i gang med at finde en permanent løsning.

“Vi anerkender Steves bidrag til Symantec, inklusive at udvikle og lede en stribe succesfulde initiativer fokuseret på organisatoriske justeringer, besparelser og proces-effektiviseringer,” skriver Symantec om den nu forhenværende direktør.

“Nu er vores prioritet at identificere en leder, der kan udnytte vores virksomheds aktiver og leder-teamet til at drive den næste etape inden for Symantecs produkt-innovation og vækst,” lyder det videre.

Steve Bennett har kun været direktør i Symantec siden juli 2012, så det var ikke længe, han fik lov til at stå i spidsen for sikkerheds-giganten. 

Verdens største sikkerhedsfirma
Symantec, der blev stiftet i Californien helt tilbage i 1982, er verdens største sikkerhedsfirma. Virksomheden har flere end 20.000 ansatte.

Virksomheden havde sidste år en omsætning på godt 38 milliarder kroner.

Der foregår i disse år en markant konkurrence blandt sikkerhedsselskaberne, samtidig med at nye trends som mobile løsninger og software-as-a-service er med til at ændre branchens fokus ganske voldsomt.

Moderniseringsstyrelsen har i øvrigt netop valgt Symantec som et af to selskaber, der skal tage hånd om it-sikkerheden i staten i de næste tre år og dermed levere løsninger til blandt andet politiet, PET, Skat og de øvrige statslige institutioner.

Læs også:

Disse to antivirus-programmer skal sikre den danske stat

Symantec: Antivirus-software alene er ikke nok

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>