Bill Gates: Bitcoin er en overlegen valuta

Bill Gates har tidligere været positiv over for bitcoin og kaldt det en teknologisk tour-de-force, men over for en række af verdens største banker erklærede it-milliardæren nu teknologiens overlegenhed.

Det skriver Cryptocoins News.

»Bitcoin er spændende, fordi den viser hvor billigt, det kan gøres,« siger Bill Gates i et interview under den årlige SIBOS-konference i Singapore for den finansielle sektor.

Her snakkede han om hans arbejde om at bekæmpe finansiel ulighed i verden, og opfordrede derfor de finansielle institutioner til at udnytte de digitale betalingsløsninger for at give bedre muligheder for befolkningen i udviklingslande.

»Bitcoin er bedre end penge, fordi du ikke behøver fysisk at være på samme sted. Og så er penge også upraktiske til større overførsler,« siger han og fortsætter:

»Bitcoin er en nøgleteknologi, og du kan enten tilføre noget til den eller skabe en lignende teknologi, som kan gøre folk trygge ved, at der ikke er tale om terrorisme eller nogen form for hvidvaskning.«

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>