Google bag milliardinvestering i hemmelighedsfuldt virtual reality-firma

Sammen med en stribe andre teknologifirmaer står Google i spidsen for en usædvanlig stor kapitalindsprøjtning til et firma i Florida, som arbejder på endnu hemmeligholdt teknologi til virtual eller augmented reality. Det skriver Wall Street Journal.

I alt skyder Google og dets partnere knapt 3,2 milliarder kroner i firmaet Magic Leap, som ikke har lanceret et produkt, men har mere end 100 ansatte.

Magic Leap arbejder på en teknologi til projicering af computerbilleder direkte ind i øjet, som skulle give en effekt af, at de computerskabte 3D-objekter hænger sammen med det, personen ser.

Selskabets teknologi bliver derfor sammenlignet med eksempelvis Oculus Rift, som Googles konkurrent Facebook for nylig købte. Oculus Rift og lignende briller har dog problemer med at skulle overvinde den forsinkelse, der er mellem hovedets bevægelser og de billeder, der vises i brillerne. Det problem skulle Magic Leaps teknologi ikke have ifølge firmaet selv.

Læs også: Google Glass: Fascinerende, skræmmende og lettere irriterende

En anden oplagt sammenligning, som kunne forklare Googles interesse i Magic Leap, er Google Glass, som kan give brugeren information i synsfeltet, men ikke fuldt ud lægge det oven i det, brugeren ser, også kaldet augmented reality.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>