Google: Byg en skærm på størrelse med en fodboldbane

Google X Labs projekter

Det er ikke første gang, at Google X Lab er ude med så stort et projekt som dette. Google X Lab har skabt Google Glass og projektet med selvkørende biler.
Project Wings går ud på skabe droner, som leverer pakker fra butikker til kunderne. 
Project Loon handler om at bygge luftballoner, der skal svæve rundt i jordens stratosfære og forsyne fjerne og ufremkommelige områder i verdenen med internetadgang.

Facebook skulle angiveligt være i gang med tilsvarende projekt, dog vil Facebook bruge droner i stedet for balloner.

Har du nogensinde overvejet at købe et tv på størrelse med en fodboldbane?

Tro det eller ej, Google X Lab arbejder nu på at gøre det til en realitet.

Google vil skabe mindre display-skærme, der kan sættes sammen og skabe den helt store oplevelse, skriver The Wall Street Journal.

Google X Lab arbejder med at udvikle overvejende fysiske løsninger, der kan forbedre verden og menneskers liv. Læs mere om det her.

Google har planer om, at disse skærme skal kunne sættes sammen og kombineres som var det Lego-klodser, og at man selv kan forme skærmen, som man har lyst til. Det være en stærk mulighed for at give nye typer skærmoplevelser.

Den største udfordring for Google vil være at få skjult de mørke rammer rundt om skærmen, som ikke indeholder noget displaybillede.

Prisen er største hindring
Forskningschef hos NPD DisplaySearch, Riddhi Patel, siger til Wall Street Journal, at prisen er den største forhindring for udbredelsen af meget store skærme.

“Det største Samsung-tv, man kan købe i dag er, 105 tommer og koster 120.000 dollars på Amazon”, siger Riddhi Patel.

Det svarer til en pris i Danmark på cirka 710.000 kroner

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>