Intel laver talentshow for computernørder

Der er en tremand høj jury, tårer for åben skærm og glimmer-konfetti til vinderne. Intels talent-show ’Intel’s Kitchen’ er skåret ved samme læst som alskens tv-shows før det. Men deltagerne skal hverken bage eller synge sig til finalen – i stedet skal de 12 deltagere vise deres færdigheder inden for computerbyggeri.

I det timelange online-show, der er optaget i Sverige, konkurrerer en række tomandshold i forskellige discipliner, hvoraf den afgørende er konstruktionen af den bedste gamercomputer. Juryen udpeger efterfølgende en vinder ud fra kriterier som design, pris og performance.


Intel’s Kitchens yngste deltager er 17 år. Den ældste er 62.

Alle deltagere er i bedste bagedyst-stil udstyret med forklæder, hvor der er påført navn samt kaldenavn.

»Jeg er computerbyggernes Zlatan,« siger Haris Dedic med kaldenavnet BennyZ til kameraet.

Konkurrencen skydes i gang med, at holdene på tid skal skille en computer ad og derefter samle den igen. Det hold, der bruger længst tid, må med det samme forlade konkurrencen, mens de bedste får fordele i de efterfølgende opgaver.

Vinderholdet får, ud over den store ære, også alt det udstyr, de har bygget vindercomputeren med.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>