Kinect på turbo: Microsoft gør alle flader i din stue til en kæmpemæssig skærm

Helt sikkert. Nye 3D implanter giver mulighed for 3D skærme overalt. Der kan tilføjes 3D figurer til virkeligheden og ethvert område med et 3D logo der angiver skærmens størrelse, bliver til en 3D storskærm. Dem, der ikke ønsker at få et 3D implant kan nøjes med briller eller kontaktlinser, der manipulerer virkeligheden. Implanter giver dog bedste oplevelse, da de også tilbyder manipulation med tyngdekraft, acceleration, dufte, og følelsessansen.

Briller der tilføjer 3D til virkeligheden er den simpleste løsning, på nuværende tidspunkt, og består grundlæggende af nogle kameraer og et par skærme. Det som kameraerne ser, projekteres ind på øjet. Med brillerne på, ses virkeligheden enten umanipuleret, eller modificeret af elektronikken.

Meget tyder dog på, at den “holdbare” løsning er implanter. I forhold til kompleksiteten i optik der kan skabe 3D illusioner overalt så er det i fremtiden en simplere teknologi. Selvom den er dyrere at udvikle, så kan den teknisk set løse alt. Der kan være muligt at manipulere virkeligheden i en grad, så fremtidens mennesker ikke har en virkelighed. Og implanterne kan ikke bare tages ud. De kan ikke kun løse 3D problemet.

En sådan løsning, løser ikke kun et enkelt problem. Det løser en række problemer. Virkeligheden kan manipuleres, så vi kan få samme goder som i dag, uden at forbruge energi. Vi kan få nye goder, der ikke behøver at leve op til naturlovenes forudsætninger. 3D skærme kan hænge overalt. Og verden omkring os, kan gøres interaktiv. Den kan styres af vores tanker, og drømme. Og vi kan alle få hvert vor eget univers, hvis vi ikke forstår at arbejde sammen med andre. De erstatter også fængsler. Med andre ord, så kan en eneste nyudvikling, løse stort set alle problemer. Derfor, så er den mere værd, end alverdens nyskabelser.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>