Ny Gmail-app giver mulighed for at inkludere Outlook- og Yahoo-kontoer

Google er på vej med en ny udgave af Gmail-appen til Android, og den ser ud til at mindske behovet for at skulle skifte mellem forskellige mail-apps, hvis man benytter andre mailtjenester. Det skriver The Verge.

Den nuværende Gmail-app understøtter kun Googles egen Gmail-tjeneste, men den nye udgave af appen understøtter både Outlook- og Yahoo-kontoer. Hidtil har man været nødt til at bruge eksempelvis den indbyggede Android-mail-app til disse kontoer, og dermed har man haft flere mail-apps, hvis man stadig ville bruge Googles Gmail-app til Gmail.

For Google vil det give mulighed for at sikre Gmail-appen større udbredelse i forhold til de indbyggede mail-apps. Det vil især være muligt, hvis appen kommer til at understøtte Exchange Active Sync, som bruges af mange virksomheder.

Den opdaterede Gmail-app er en del af en større opdatering af Googles egne Android-applikationer, som Google har været i færd med på det seneste.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>