Photoshop kommer til Chromebook

Nu kommer Adobe Photoshop til Chromebooks. Det skriver digi.no. Adobe har bekræftet, at deres Creative Cloud lanceres til Chromebook, og Photoshop er først ude.

Programmet skal streames til computeren, og skal ifølge Adobe være så godt som fuldt funktionelt, og tilbyde den samme oplevelse, som Photoshop-brugere er vant til.

”Så godt som…” dækker over, at der er nogle funktioner, som Photoshop normalt sender til grafikprocessoren på kraftige maskiner, og disse funktioner vil ikke være tilgængelige på Chromebook-udgaven.

Hidtil har et af de bedste argumenter mod at benytte Chromebooks været, at der findes for få programmer til platformen.

Men noget tyder nu på, at det er ved at ændre sig. I hvert fald har Adobe besluttet sig for at udsende deres populære billedbehandlingsprogram, Photoshop, til Chrome.

Programmet vil også være integreret i Google Drive (eller drev), og det vil – da det streames – altid være opdateret til den nyeste version.

Photoshop til Chromebook er fortsat kun en betaversion, og Digi.no skriver, at det endnu ikke er specielt let at få fat i i dag. Det er kun tilgængeligt for USA-basrede brugere og de skal være registrerede uddannelseskunder (med et fungerende Creative Cloud-medlemsskab).

Digi.no mener dog – på trods af, at det endnu ikke er tilgængeligt – at det er et skridt på vejen for Chromebooks.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>