TDC og Trefor indgår fiberaftale

TDC og Trefor har underskrevet en samarbejdsaftale om Trefors fibernet. Aftalen betyder, at TDC Group får adgang til at levere produkter og tjenester på fibernettet til flere end 95.000 husstande og virksomheder i Trekantområdet, som Trefors fibernet i dag dækker, fremgår det af en pressemeddelelse.

Med aftalen vil TDC Group fremover vil være producent og udbyder af tv, bredbånd og telefoni til privatkunder, samt af erhvervsløsninger på Trefors fibernet. Trefor fortsætter med også at sælge tv, bredbånd og telefoni på virksomhedens fibernet. Kunderne på fibernettet vil fremover kunne vælge mellem at være kunde hos TDC Group eller Trefor.

Selvom Trefor bevarer ejerskabet, er det TDC, som overtager driften af fibernettet, der dækker Kolding, Vejle, Fredericia, Vejen og Middelfart. Adm. direktør i Trefor Knud Steen Larsen siger ifølge pressemeddelelsen om aftalen med TDC.

»Vi har gennem en del år investeret massivt i etablering af fibernet i Trekantområdet, og med den nye aftale får vi mulighed for fortsat at tilbyde vores kunder det hurtigste bredbånd og samtidig det bedste indhold. Endvidere rummer det strategiske samarbejde mulighed for flere aktiviteter og områder, som ligger ved siden af bredbåndsforretningen.«

Ifølge pressemeddelelsen er det første gang, TDC i Danmark tilbyder virksomhedens produkter via et netværk, som andre ejer.

»Aftalen med Trefor er et historisk gennembrud for vores ønske om at kunne tilbyde TDC’s og YouSees produkter på de fibernet, som energiselskaberne ejer,« siger koncernchef, adm. direktør Carsten Dilling, TDC Group, ifølge pressemeddelelsen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>