Computerworld, nu med flere ledige it-job til dig

Fakta om it-jobbbank

Hver dag arbejder it-jobbank for at sætte virksomheder i direkte kontakt med de bedste it-folk og har siden 1999 hjulpet med at besætte mere end 100.000 stillinger.

It-jobbanks dedikerede medarbejdere har alle erfaring inden for it-branchen og online-branchen, og mange har selv arbejdet med at rekruttere og ansætte medarbejdere. Tilsammen har it-jobbank 60 års erfaring inden for rekruttering og online jobannoncering.

It-jobbank blev grundlagt i 1999, og blev i 2006 en del af StepStone. I marts 2014 blev it-jobbank og StepStone blev en del af Jobindex koncernen.

Med ny samarbejdspartner præsenterer Computerworld ledige stillinger fra Danmarks nok bedst dækkende it-jobdatabase – med ledige job fra hele landet og inden for de fleste it-områder. Se mere om de mange ledige it-job her.

Hvilke kompetencer efterspørges der lige nu i it-branchen? Hvor ligger it-jobbene?

Og hvilke firmaer er på udkig efter it-folk? Nogle af de spørgsmål har du traditionelt kunne følge med i på Computerworld.dk via annoncer for ledige it-stillinger her på siden.

Det har vi fra i dag lavet lidt om, sådan at de job, som du i fremtiden ser, kommer fra it-jobbank.dk – og samtidig har vi integreret jobbene endnu bedre i på både en selvstændig sektion på computerworld.dk/job og, og inden for et par dage, også i vores søgemaskine.

Med samarbejdet med it-jobbank.dk, som også er en del af Jobindex-koncernen der også ejer Computerworld, har vi skabt en af Danmarks bedst dækkende it-jobuniverser – med ledige job fra hele landet og inden for de fleste it-områder.

Du vil derfor nu kunne se spændende ledige it-job på Computerworld, i nyhedsbrevene og i Computerworld magasinet.

Eller du kan springe direkte til it-jobbank.dk og se om der er noget, som kan friste.

Læs også: Du kan se alle de ledige it-job på Computerworld.dk/job her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>