Gigantisk CMS-brøler hos DR: Udsender SMS-nyhed om valg ved en fejl



Sådan så det ud, da DR udskrev valg.

Ups!

Det ord har en eller anden person hos DR i dag formentlig sagt en gang eller to. 

DR er nemlig ved en fejl kommet til at udskrive valg i Danmark.

“Der blev tidligere i dag sendt en SMS-besked ud om, at statsministeren har udskrevet valg. Det var en fejl,” lyder det nu ganske kort på Statsradiofoniens hjemmeside. 

“DR er i gang med at teste et nyt CMS-system, som skal gøre dr.dk endnu bedre. I den forbindelse blev en sms-besked ved en fejl send ud på 1212.”

“DR beklager meget. Vi er i fuld gang med finde årsagen til fejlen,” står der videre.

Ifølge DR-SMS’en skulle der være valg i Danmark den 9. juni – men det var altså kun CMS’et, der udskrev det valg, da Helle Thorning-Schmidt endnu ikke har selv meddelt den konkrete dato.

Christian Lindhardt, redaktionschef for DR Nyheder, forklarer om valg-brøleren til dr.dk:

“Der er sket en meget beklagelig fejl i forbindelse med, at vi er i gang med at indføre et nyt web-system. Mange af vores medarbejdere er ved at blive uddannet til det nye system, og i den forbindelse er en meget ulykkelig medarbejder ved en fejl kommet til at logge forkert ind, så det der skulle have været en øvelse røg ud til de mange danskere, der abonnerer på vores nyheds-SMS’er.”

Computerworld kan i øvrigt oplyse, at der senest skal være valg i Danmark den 14. september.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>