Her er salgs-planerne for vildt virtual reality-headset

Til næste år kan du ikke længere nøjes med at styre hovedpersonen i dine computerspil.

Du bliver hovedpersonen.

For i første kvartal af 2016 bliver en forbrugermodel af det stærkt hypede virtual reality headset Oculus Rift sendt ud i butikkerne.

Det skriver selskabet Oculus på sin hjemmeside.

Ville ikke slippe det igen
Mellem Oculus Rift blev sendt ud som et crowdfunding-projekt på Kickstarter i midten af 2012 og frem til nu, er der sket meget for selskabet bag virtual reality-headsettet.

Blandt andet har Facebook sat kløerne i selskabet Oculus for den nette sum af 11 milliarder kroner, mens brillerne i årenes løb er blevet forbedret og forfinet flere gange.

It-giganter som eksempelvis Samsung er ligeledes gået i gang med at bygge lignende produkter.

Og netop Samsungs virtual reality-headset virkede i efteråret 2014 så overbevisende på Computerworlds udsendte medarbejder, at han var klar til at betale for udstyret på stedet.

Det kan du læse mere om her.

Lover at forandre alt
Selvom der måske er længe til første kvartal af 2016, kan du trøst dig med, at du i slutningen af i år kan forudbestille et Oculus Rift-headset som en af de første.

Endnu har Oculus og ejeren Facebook ikke meldt noget ud omkring specifikationer på det kommercielle produkt, men det sker i næste uge, lover selskabet i sin pressemeddelelse.

Selskabet lover selv, at dets briller vil ændre spil-, film-, underholdnings- og kommunikationsindustrierne.

Andre selskaber som Cisco har peget på, at Oculus Rift kan få stor betydning for eksempelvis håndværkere, der kan se diverse installationer ‘gennem murene’, når de har virtual reality-headsettet foran øjnene.

Hvorvidt de store ord om den virtuelle virkelighed kan leve op til høje de forventninger, bliver vi en del klogere på, når det er muligt at købe Oculus Rift-headsettet i butikkerne om et års tid.

Læs også:
Galleri: Fantastiske video-briller på vej: Så vilde bliver de

Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>