Piratside i ny version: Nu bliver det endnu lettere at slippe for regningen.

Nu er ‘Netflix for pirater’, som den ulovlige streaming-tjeneste Popcorn Time kaldes i folkemunde, klar med endnu et nyt tiltag, der skal fange brugerne.

Man behøver ikke længere en app for at streame indholdet.

Det kan nu gøres direkte i browseren.

Popcorn Time har opnået stor popularitet på ganske kort tid på grund af det Netflix-lignende grænsesnit og den manglende betaling for at se filmene.

Læs også: Kom med om bag scenetæppet i den digitale biograf

Og nu bliver det endnu lettere at slippe for regningen.

Den nye version af Popcorn Time kan køres direkte i browseren uden, at man behøver at installere en applikation først, som det er tilfældet med de tidligere udgaver.

Den nye tjeneste hedder slet og ret popcorninyourbrowser.

Ulemperne ved popcorninyourbrowser i forhold til de andre Popcorn Time-programmer/apps er, at man må undvære undertekster samt indbygget VPN.

Det kan man læse på tjenestens webside.

Læs også: Nye fildelingssites: Kan blive vildere end Pirate Bay

Ultra-nemt at være pirat
I praksis betyder den nye løsning, at man åbner websiden, vælger en titel og i løbet af ganske få sekunder toner den frem på skærmen.

Tjenesten er helt ny, og det er da også et stort spørgsmål om den bliver ret gammel, for Popcorn-projektet har levet en stormfuld tilværelse siden opstarten.

Tjenesten blev lukket ganske kort tid efter lanceringen på grund af negativ omtale og trusler om sagsanlæg.

Tjenesten nægtede dog at dø, og da den er udviklet på åben kildekode, dukkede den hurtigt op igen i form af et brugerdrevet projekt med bidrag fra hele verden.

Tjenesten lever således stadig i bedste velgående, og den har millioner af visninger hver eneste dag.

Popcorn Time samler og organiserer filmtitler fra en stribe forskellige BitTorrent-kilder som The Pirate Bay, Kickass Torrents, Isohunt og YTS.

Update: Efter artiklen er blevet bragt, er tjenesten allerede blevet lukket ned igen et stort pres på serverne. “Det var sjovt, så længe det varede,” skriver folkene bag.

Læs også:
Netflix sætter prisen efter piraternes priser

Nye fildelingssites: Kan blive vildere end Pirate Bay

Nu starter den vilde streaming-krig om dig for alvor

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>