Blog: Hvilken Linux/BSD distribution anvender du i dag?

Jeg lavede for nogle uger siden en undersøgelse i min blog over hvilken revisionskontrolsystemer, der bliver anvendt pt. Resultaterne var interessant læsning.
Jeg vil gerne gentage succesen men denne gang sætte focus på hvilke Linux/BSD-distributioner, der bliver anvendt i Danmark.

For få år siden var der en masse uro på Ubuntu Linux. I flere år havde Ubuntu været den store stjerme på Linux-”himmelen”, men da Unity kom frem fik Ubuntu et klart knæk.
Unity virkede dårligt, og logikken i Cannonicals Linux-distribution virkede rodet. Med Ubuntu 13.10 synes jeg de er kommet ret godt efter det, men har perioden indtil da fået jer til at hoppe over på Linux Mint, Debian, Fedora – eller FreeBSD?

Udfyld meget gerne regnearket på https://docs.google.com/forms/d/1czfHAkQa2v1SJgCPLSD50bLwits1h4vcoFUGiiH…
og som de siger i skod-reklamerne, at det tager kuuuun tre minutter :-) Del meget gerne på Twitter eller andre sociale netværk.
Seriøst – formen kan udfyldes på 10-20 sekunder.

Et par kommentarer:

  • Et af de oplagte usikkerheds-elementer i denne undersøgelse angår hvis man har f.eks. to forskellige Linux-distributioner. Jeg mener at I bør udfylde formen for hver af de maskiner du har.
  • Det er også klart at flere af jer har store regne-grids. Læg antallet af CPU-cores sammen

Jeg blogger om et par dage med jeres samlede svar. Som altid er I velkomne til at diskutere nedenfor.

/pto

P.S. Jeg kommer også i næste blog-indlæg til at diskutere problemer med Linux for nye brugere. Det skal nok hive en del diskussioner frem :-)

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>