Bots udgør 25 procent af al amerikansk mobiltrafik

Mobile enheder bliver i stigende grad udsat for malware. Det understreges af en ny opgørelse udført af det CAPTCHA-baserede annoncefirma Solve Media, som nu anslår, at 25 pct. af al mobiltrafik i USA er af den mistænksomme en af slagsen. Det er en stigning på 30 procent.

Det skriver techcrunch.com.

Ifølge Solve Media steg den mistænksomme trafik på virksomhedens eget netværk med 40 procent i 2013, og selvom at det ikke er givet at al den mistænksomme trafik alt sammen kommer fra bots, anslår virksomheden, at 72 procent af den registrerede trafik helt sikkert stammer fra bots.

“Med forventningen om, at amerikanske annoncebudgetter vil toppe med 182 mia. dollar i 2015, må brands og forlæggere forpligte sig til at indføre forbygning mod svindel nu,” siger den administrerende direktør for Solve Media, Ari Jacoby ifølge Techchrunch.

Ifølge ham hænger stigningen sammen med, at de stigende amerikanske annoncebudgetter bliver spenderet omkring feriedagene.

I fjerde kvartal af 2013 kom den største trafik fra Sydøstasien, Kina og Østeuropa.

Solve Media’s opgørelse er baseret på over 700 millioner CAPTCHA-verifikationer på omkring 8.400 websider.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>