Microsoft forsøger at afvænne brugere fra XP – og fejler

Oven på en kampagne igangsat på Microsofts egen blog, hvor de rekrutterer brugere til at opfordre XP-brugere til at opgradere til Windows 8, har brugerne angiveligt haglet Microsoft ned.

Det skriver hothardware.com

Giganten kritiseres for, at opgraderingsmulighederne egentlig ikke er nogen opgradering, eftersom at Microsofts opgradering betyder, at al indhold fra PCen slettes for derefter at geninstallere en frisk kopi af Windows 8.

Microsoft har i flere måneder ladet sine brugere fortælle, at al support og service til Windows XP og Office 2003 vil ophøre fra den 8. april.

Læs også: Microsoft til XP-brugerne: Køb en ny computer

Selv forsøger Microsoft efter mange vrede henvendelser at opliste fordelene ved et skifte til Windows 8 i et nyt blogindlæg, men ifølge Gene Grabowski, vicedirektør i PR-firmaet Levick, er det ikke underligt, at Microsoft kommer under beskydning.

Ifølge ham viser det, når Microsoft end ikke udbyder et ordentligt opdrageringsværktøj, at man simpelthen ikke udviser forståelse for sine kunder, ved ikke at overveje hvorfor så mange stadig bruger Windows XP, ligesom at man heller ikke tilbyder nogle fordelagtige priser på at opgradere.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>