Dropbox-brugere får samlet adgang til privat og arbejds-konti

Fra næste måned vil det være muligt for Dropbox-kunder, der både har en professionel og privat konto, at knytte de to konti sammen. På den måde bliver det fremover muligt for brugerne at tilgå begge konti på samme tid uden først at skulle logge sig af den ene.

Den nye funktionalitet skulle efter sigende virke på tværs af alle brugerens tilknyttede computere og smartdevices.

Ifølge The Verge vil Dropbox lancere den nye funktionalitet i forbindelse med et pressemøde den 9. april. Her ventes Dropbox desuden at præsentere en række nye administrationsværktøjer.

Allerede tilbage i november 2013 annoncerede Dropbox, at man arbejdede på den nye funktionalitet, som altså nu går i luften i næste måned.

Annonceringen kommer kort tid efter, at Google foretog en meget drastisk nedskæring i prisen på lagerplads på Google Drive. Det har fået flere til at spekulere i, om Dropbox også snart vil nedjustere sine priser. Efter Googles prisfald koster lagerplads hos Dropbox nemlig over fire gange så meget som hos Google.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>