Fransk satellit spotter hele 122 mulige vragdele fra MH370


Billederne her blev tweetet af en viceadmiral fra den malaysiske flåde og forestiller ifølge The Guardian de mulige vragdele.

Nok en gang dukker nye satellitbilleder op i sagen om det forsvundne malaysiske fly, og nok en gang må myndigheder på det kraftigste understrege, at billederne ikke kan garanteres at have noget som helst med MH370 at gøre.

Læs også: MH370-katastrofen fører til nyt krav om livestreaming af data fra fly

»Det skal understreges, at vi ikke kan sige, om de potentielle objekter er fra MH370,« udtalte den malaysiske forsvars- og fungerende transportminister Hishamuddin Hussein på et pressemøde for kort tid siden.

Han kaldte dog ifølge the Guardian også de nye billeder for det mest lovende spor indtil videre.

Læs også: Sådan gav unik dataanalyse og Dopplereffekten svar på MH370’s rute

De nyeste billeder er dog opsigtsvækkende, da de angiveligt viser 122 mulige genstande i havet, som varierer i størrelse fra 1 til 23 meter, spredt ud over et område på omkring 400 kvadratkilometer godt 2.500 kilometer vest for byen Perth i Australien.

Læs Ingeniørens fokus om Malaysia Airlines MH370

Billederne er ifølge BBC taget den 23. marts, i søndags, og stammer fra en satellit, der ejes af firmaet Airbus. Angiveligt skulle de nye oplysninger allerede i går være videregivet til de australske myndigheder, der koordinerer eftersøgningen.

Læs også: Kinesisk fly spotter ‘mistænkelige objekter’ i jagten på MH370

De nye billeder markerer nu det fjerde selvstændige satellitspor i eftersøgningen, hvor billeder fra franske, kinesiske og australske satellitter indtil videre har bidraget.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>