HTC lancerer One (M8) med dobbelt-kamera

En hel del var afsløret på forhånd, men nu blev det HTC’s tur til selv at løfte sløret for firmaets nye flagskib, der har fået navnet HTC One (M8).

Og blandt det mest bemærkelsesværdige på den nye telefon er et dobbelt-kamera på bagsiden, altså to separate kameraer, som arbejder sammen. Det gør det ifølge HTC muligt at tage et billede, og bagefter vælge hvor fokus skal være. Kameraet får hjælp af to lysdioder med forskellige farvetoner, for at kunne ramme en mere naturlig farve med blitz-lyset, ligesom iPhone 5S.

Skærmen er på fem tommer med fuld HD, altså en lille bid større end sidste års HTC One, mens knapperne i bunden af telefonens front er blevet henlagt til skærmen. På bagside og kanter har HTC brugt metal på 90 procent af overfladen, mod 70 procent på forgængeren, fortalte HTC på et pressemøde med diskrete skud mod Samsungs hang til plastic.

Til gengæld har Samsungs topmodeller haft plads til micro-SD-kort, og det får den nye HTC One også, som supplement til det indbyggede lager på 32 gigabyte.

Højttalerne på fronten, som HTC sidste år fik meget ros for, kan nu spille endnu kraftigere, og med et swipe med tre fingre kan man sende lyden direkte over i trådløse højttalere fra udvalgte producenter, blandt andet danske Libratone.

Indmaden i telefonen er blevet en Snapdragon 801-processor, og et batteri på 2.600 mAh skal sammen med nye strømbesparende tilstande gøre det muligt at lade telefonen ligge ubrugt i to uger, før den skal have en ny optankning.

HTC One (M8) kommer til Danmark allerede den 31. marts. Prisen bliver som udgangspunkt 5.499 kroner. Læs mere i HTC’s præsentation af den nye telefon.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>